Tuoteryhmät

Ostoskori  

Ei tuotteita

Yhteensä 0,00 €

Kassalle

 

Hinnat ja maksutavat

Hinnat sisältävät alv 24 %  

LUE KOHTA DELIVERY postitushinnat myös siellä- matkahuolto edullisin ja nopein tapa kuljetuksille

Meillä ei ole  paketointi- eikä pientoimituslisiä, Kaikki normaalihintaiset tuotteet (OVH hinta),  yli 50 € verollinen ostohinta  toimitetaan rahtivapaana vain matkahuollolla, ellei tuotteen yhteydessä muuta ilmoiteta, esim särkyvät, nesteet tai vakuutettavat lähetykset, toimitus matkahuolto, paitsi normaalit kirjeet postitse. Alennetut tuotteet kirjemaksu tai alin matkahuollon maksu, tuotteen koko ratkaisee maksun, yli 30 mm tuote on pakettituote. 

Saapuvat lähetykset ilmoitetaan annettuun kännykkänumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

Tarkistamme aina tilaajan luottotiedot ennen tilauksen toimittamista. Jos tilaajalla on aiempaa tilaushistoriaa yrityksessämme, toimitamme tuotteet laskua vastaan tai toiveen muukaan.

. Yritykset ja julkishallinto laskutetaan heidän toivomallaan tavalla (y-tunnus) noudattaen aikaisempaa kauppatapaa.

 

Palautukset

Koneistoilla ei ole palautusoikeutta, koska ne ovat erikoistuotteita ja erikoismitoitettuja tilaajan tarpeen mukaan. Myös erikoistilaustuotteet eivät ole palautuskelpoisia ja ne tulee  maksaa etukäteen myös ulkomaan rahtien osalta.

Muut tuotteet ovat normaalisti vaihdettavissa. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, eikä siinä saa näkyä mitään käytön jälkiä. Asiakas maksaa aina väärin tilaamiensa tuotteitten kaikki rahtikulut. Matkavaurioituneet tulee reklamoida välittömästi ja niitten palautus sovitaan tapauskohtaisesti. Myös normaalit palautukset ovat aina asiakkaan maksettavia rahtikuluja.

Yrityksestämme voi myös noutaa/palauttaa tuotteet virallisena aukioloaikana.

Kaiverretut tuotteet  eivät ole palautuskelpoisia, kuten eivät myöskään korvakorut eivätkä lävistyskorut.

Tuotteilla on normaalit takuut, esim rannekelloilla 2 vuotta, takuureklamaatiossa tulee aina olla ostotapahtumasta kuitti/takuutodistus mukana maahantuojaa varten.

Meille ei ainakaan vielä voi maksaa ostoksia heti, koska  rahtikulujen osuus vaikeuttaa yleistä hinnoittelua loppukulujen osalta, ovh hintaiset yli 50 euroa  rahtivapaana, lopuista ja alennetuista tulee rahtimaksu painon, tilavuuden tai muun siihen vaikuttavan asian takia.

asiakaspalvelu ja neuvonta

Pyrimme kaikin tavoin itse huomioimaan asiakkaan tilauksessa olevat epäkohdat, jotka saattavat aiheuttaa virheen tilauksessa ja otamme herkästi yhteyttä tuolloin tilaajaan, jotta asia saadaa selvitettyä. Puhelimessa annamme mielellämme neuvoja ja lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, ja neuvonta on aina ilmaista. Huoltoarvio on ilmainen.