Tuoteryhmät

Ostoskori  

Ei tuotteita

Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Toimitustavat ja asiointi paikan päällä

Toimitamme joko postitse tai matkahuollon kautta, asiakkaan toiveesta myös kotiinkuljetukset. Matkahuollolla toimitamme kaikki isot lähetykset sekä helposti särkyvät tuotteet, koska Matkahuolto on osoittautunut erittäin hyväksi ja Matkahuollon pisteitä on runsaasti, jopa kaupoissa. Lähellä paketti toimii hyvin. Varastomme on kattava ja pyrimme nopeisiin toimituksiin , niin kellojen , korujen kuin palkintojen osalta. Kirjeet ja maksikirjeet palvelevat pientä ja kevyttä tavaraa toimitettaessa. Matkahuolto 8 euroa alkaen

Tuotekohtainen/tilauskohtainen rahtikulu on vaikea ilmoittaa tavaroittemme koon ja painavuuden takia, siksi ilmoitamme aina kulujen suuruuden, mikäli se poikkeaa postin tai matkahuollon normaalihinnoittelusta.  Esim. liuottimet ja kuutioitavat lähetykset. Postilla pienin maksu 10,- , joka koskee tuotteita joiden korkeus on yli 30 mm ja joita ei voi kirjeellä lähettää. Pienin kirjemaksu 2 euroa, maksut kirjeenä painon mukaan.

 

MIKSI MEILLÄ KANNATTAA VIERAILLA

Palvelemme  yksityisiä ja yrityksiä asiakkaita.

Löydymme helposti, sijaitsemme päätien läheisyydessä. Suuri piha tuo hyvin parkkitilaa isoimmillekin autoille. Meillä on yksilöllinen Kellokauppa/tukkumyynti tila, josta löytyy kaikkien tarpeisiin : lahjoja, kristallia, kelloja, koruja, palkintoja, pokaaleita, koneistoja, kellonrakennustarvikkeita, työkaluja, paristoja, pöytähopeaa.

Tarjoamme palveluinamme kellohuollot, koruhuollot, kaiverrukset, ensikorvakorujen asennukset,paristonvaihdot ja rannekkeitten vaihdot odottaessa.

Meille voit tulla vaikka kellonaihio kainalossa, katsotaan yhdessä, mikä koneisto sinne sopii ja mitä tarvikkeita tarvitaan lisäksi. Samalla sovitetaan lasien mitat kohdalleen ja oikeat heilurinpituudet.

Meillä on omaa maahantuontia pokaaleissa, palkinnoissa, koruissa, kelloissa, koneistoissa, työkaluissa, lasitavaroissa, käkikelloissa.

Mm. käkikellomme ovat näkemisen arvoisia ja soitollisesti kuultavia.

Huomioimme myös lapset asiakkaina - meillä on oma leluhylly, jottei aika tule pitkäksi

Lisäksi meillä on liikkeessämme kolme kissaa, jotka ovat ulko/sisä kissoja, Herra Miumau, Ollikolli ja Typsy tykkäävät rauhallisesta silittelystä.

Meidän asiakaskuntamme on koko Suomi, meillä on ihanat tavarantoimittajat ja asiakaskunta niin yksityis- kuin liikeasiakkaitten puolelta.

Meillä on  kattavasti koruja eri valmistajilta, lahjatavaroita vauvasta vaariin